Schilderwerk

Binnenschilderwerk

Bij ons kunt u terrecht voor niet alleen houtwerk schilderen maar ook voor een totaalpakket binnenschilderwerk. Dit houd in niet alleen het schilderen van uw wanden kozijnen en deuren, maar ook voor het aanbrengen van behang, zonwering etc.. Met een ruime keuze voorraadbehang in onze schildersspeciaalzaak is het geen probleem om een behangopdracht op zeer korte termijn uit te voeren!Onze schilders werken met materieel wat van professionele kwaliteit is om een perfect resultaat te verkrijgen.

Buitenschilderwerk

Binnen ons bedrijf is van alles mogelijk. Of het gaat om een kleine reparatie of het geheel schilderen van uw woning. Wij beschikken over de juiste kennis. Of het nu gaat om een bijwerkbeurt of een compleet project. U kunt bij ons altijd terrecht. Voorkom meer schade dan nodig is, een onschuldig blaasje kan leiden tot een behoorlijke houtrot. Doordat er proffesionele merken zoals Wijzonol, Nelf en Drost worden gebruikt en dit in combinatie met regelmatig laten controleren, bent u verzekerd voor lang plezier van het schilderwerk. 

Mocht u vragen hebben over binnen,- en buitenschilderwerk of wilt u een offerte aanvragen? Neem contact op met schildersbedrijf Haan op 0598-421981 of stuur een email naar info@schildersbedrijfhaan.nl .

LET OP: Wij komen geheel vrijblijvend bij u langs!