Over Haan

Schildersbedrijf Haan is reeds bijna 50 jaar een begrip op het gebied van schilderwerken. Het bedrijf is grotendeels werkzaam in het noorden van het land. In deze periode hebben wij het vertrouwen van onze clientèle verkregen door de juiste afspraken te maken en deskundigheid te geven ten aanzien van advisering en werkzaamheden in en om het schilderswerk.

Onze goed opgeleide en getrainde medewerkers, leveren u iedere dag weer vakwerk op het gebied van schilders-, behang-, en beglazingswerken. Onze medewerkers beheersen ook de oude, ambachtelijke verftechnieken, zoals het schilderen van hout- en marmerimitaties. Daarnaast hebben wij vaste partners waarmee wij ruim alle voorkomende werkzaamheden rondom uw woning kunnen aanbieden en uitvoeren.

Uw opdracht voor het plaatsen van glas; het schilderen van een deel van uw woning; houtrot renovatie of andere werkzaamheden aan uw woning zullen altijd met u in overleg worden afgewerkt. Uw wens en wooncomfort is onze zorg, waarvoor wij garant staan om deze tot uw volle tevredenheid te creëren.

Wij zijn altijd bereid voor u een vrijblijvende prijsopgave samen te stellen. Hiervoor kunt u telefonisch contact opnemen met 0598-421981.