Houtreparatie

Houtrotreparaties zijn vaak een ondergewaardeerd werkzaamheden. Het werk is na afloop nauwelijks zichtbaar en word vaak met een korreltje zout genomen "Als er maar iets in zit". Echter is het zo dat dit de basis is van goed schilderwerk. Dit kan soms wel 4 jaar schelen tot een volgende schilderbeurt. Wat vaak vergeten word is het fixeren van de kale houten ondergronden. Hiermee voorkom je dat achtergebleven vocht in de nieuwe reparatie trekt. Mocht je reparatie gaan loszitten door vocht, gaat ook het schilderwerk mee.

Doordat wij werken met onder andere Dry Flex van Repair Care hebben we een van de topmerken in huis als het gaat om houtrotherstel. Voor de consument hebben we in de schilderspeciaalzaak Alabastine Houtrotreparatie staan.

Snel word er gedacht aan een timmerman en ingewikkelde ingrepen als glas verwijderen. Dit is in 80% van de gevallen niet nodig omdat er vaak om het glas gefreesd kan worden. Grote gaten worden gefreesd en opgevuld met een houten opmaat gemaakte mal. Deze word vastgezet en afgewerkt met Dry Flex. Deze methode word door ons vaak toegepast bij woningbouwverenigingen en renovatiewerkzaamheden.